Overkapping bouwen

een overkapping zelf plaatsen of laten doen?

 

Een overkapping van hout kunt u zelf bouwen. Je hebt er wel technisch inzicht voor nodig en het is handig als je meer ervaringen hebt in het verwerken van tuinhout. Meestal wordt er in Nederland een overkapping gebouwd van Douglas. Douglas is een houtsoort die bijzonder slijtvast is. Het is het hout van een Lariks en gaat zeker 7 tot 15 jaar mee. Behandeld u het hout goed met een van onze producten dan kan de levensduur vele malen langer zijn.

Een houten overkapping geeft meteen een rustieke warme uitstraling . De staanders van uw overkapping kunt u het beste met betonpoeren  on de grond zetten. U kunt dan de staanders goed afstellen en is het hout niet direct in aanraking met de bodem.

 

 

 

Overkapping bestellen.

Alle materialen zijn te verkrijgen bij Houthandel Maas. Zij kunnen u helpen met het zetten van houten overkappingen en Prieelen. Vraag ook eens een advies gesprek aan. U kunt ook altijd in onze showroom kijken hoe uw houten overkapping eruit gaat zien. Deze houten overkappingen zijn overigens ook allemaal als bouwpakket te koop. Degelijk tuinhout met goede duidelijke instructies.

Klik hier om overkappingen en veranda's te bekijken

U kunt uw overkapping direct bestellen door even te bellen of te mailen. Zorgt u er wel voor dat bij uw overkapping een productnummer vermedlt is. Uw overkapping kan ook op maat gemaakt worden.

Neem contact op voor meer informatie