Schuttingen bekijken

 

Schutting kopen en bekijken

 

Zelf een houten schuttingen plaatsen is niet moeilijk . U kunt alle advies krijgen bij Houthandel Maas. Een degelijke tuinafscheiding wordt met hardhouten palen goed vastgezet. Ook een kunststof tuinafscheiding behoort tot de mogelijkheden. Deze tuinafscheidingen zijn erg onderhoudsvriendelijk en staan prachtig in de natuurtinten van uw tuin.

Bij een houten schutting is er altijd meer onderhoud nodig maar dat komt omdat tuinhout  “leeft” . Weersomstandigheden hebben hun invloed maar geven ook een mooie kleur aan uw schutting.

Wilt u de kosten weten om een schutting te plaatsen? 

Heeft u vragen of wilt u komen kijken in onze showroom dan is dat altijd mogelijk.

Neem contact met ons op.

 

Klik boven in de menubalk om meer te bekijken

 

Schutting bekijken in Son en Breugel

 

Houthandel Maas zit in Son en Breugel in de buurt van Eindhoven maar plaatst schuttingen en tuinafscheidingen in Eindhoven en omstreken. Geen omkijken naar vervoer. Het team van Maas zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij bezorgen en plaatsten op aanvraag.

Wilt u schuttingen bekijken of tuinafscheidingen in Eindhoven dan kunt u het beste even naar Houthandel Maas in Son en breugel rijden. Een prachtige showroom waar u eerst uw schutting kan bekijken alvorens tot aankoop over te gaan. Een kopje koffie krijgt u van ons gratis!